Ceci Giancarlo

Ceci Giancarlo  There are 3 products.

Giancarlo Ceci Wines

2016

Vino Biologico prodotto dalla vinificazione delle uve di vitigni autoctoni dei vigneti dell’azienda. VITIGNI Uva di Troia e Montepulciano. TECNICA DI AFFINAMENTO Affinamento e stabilizzazione in contenitori in acciaio inox tramite periodici e regolari travasi a cui seguono 1-2 mesi di affinamento in bottiglia prima della commercializzazione.

Show more

Giancarlo Ceci Wines

2016

Obtained exclusively from the Uva di Troia grape variety, reveals great structure and personality. Not very deep soil rich in limestone, which favours excellent ripening of the Uva di Troia grapes. Scent of red berries and spiced notes.

Show more

Giancarlo Ceci Wines

2011

Obtained exclusively from the Uva di Troia grape variety, reveals great structure and  ersonality. Not very deep soil rich in limestone, which favours excellent ripening of the Uva di Troia grapes. soft crushing, controlled-temperature fermentation at 28°C, repeated pumping-over and delestage, maceration up to 24 days.

Show more

Showing 1 - 3 of 3 items

Call us:

 

 (+39)3290525283

Newsletter

Subscribe for offers, updates and news